Discount

Korting!

Eventuele korting wordt (automatisch) bij het afrekenen verrekend

Betalen

Op rekening

De factuur wordt aan uw bestelling toegevoegd en we verzoeken u om deze factuur uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum te voldoen op rekeningnummer: NL 20KNAB 0256748942 t.n.v. 2WINS te Meijel o.v.v. factuurnummer(s).

IDEAL betaling


Na het plaatsen van uw bestelling kunt u direct kiezen voor iDEAL. Deze procedure garandeert een directe betaling en verzending van de bestelde goederen.

Bancontact betaling

Onze Belgische klanten kunnen na het plaatsen van de bestelling kiezen voor Bancontact. Deze procedure garandeert een directe betaling en verzending van de bestelde goederen

Vooruitbetaling

Nieuwe klanten: Nadat de bestelling is geplaatst verzoeken we o.v.v. order/bestelnummer een vooruitbetaling op rekeningnummer: NL 20KNAB 0256748942 t.n.v. 2WINS te Meijel. Zodra we de betaling in goede orde hebben ontvangen, worden de door u bestelde producten direct verzonden. Zo leren we elkaar kennen en weten we dat de afspraken nagekomen worden.

Klanten met een discutabele kredietwaardigheid (ter beoordeling van 2WINS); hiervoor behouden we ons het recht voor om vooruitbetaling te hanteren.