Cirkel puntjes

Beste wegwerphandschoenen

Wat zijn de beste wegwerphandschoenen? Als je wegwerphandschoenen moet aanschaffen kom je er eigenlijk pas achter hoe veel verschillende wegwerphandschoenen er aangeboden worden.

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen al deze wegwerphandschoenen en hoe kies je de beste? De disposable handschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten plastic. Handschoenen van vinyl, latex, TPE of nitril komen het meest voor. Wegwerphandschoenen worden overal gebruikt zoals in de zorg, horeca, kappers in de voedingsindustrie en ook bij de tandarts.

  • Beste goedkope wegwerphandschoenen
  • Voordelige nitril, vinyl, latex en TPE handschoenen
  • Alle maten XS, S, M, L, XL en XXL leverbaar
  • Kleuren: blauw - wit - zwart - roze - lila paars - mint groen - rood - oranje
  • Goede service en gratis advies

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

De beste wegwerphandschoenen

Welke wegwerp handschoen is het meest geschikt?

In iedere situatie wil je de juiste wegwerp handschoenen hebben, om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden naar behoren uitgevoerd kunnen worden. De vinyl wegwerphandschoenen kunnen weer in andere gevallen gebruikt worden dan de latex wegwerp handschoenen of de nitrile nitril handschoenen of TPE handschoen.

Om je een eindje op weg te helpen geven we je graag meer informatie over de juiste wegwerphandschoenen!

Latex rubber handschoenen

De latex wegwerphandschoenen worden gemaakt van het natuurlijke rubber latex. De latexhandschoenen zijn hierdoor dus minder belastend voor het milieu dan wegwerphandschoenen die vervaardigd worden uit chemische processen. Een ander voordeel van de latex wegwerphandschoen is de beschermende werking van latex ten opzichte van bacteriën. De soepel rubbervorm zorgt er ook nog eens voor dat een latex handschoen enorm flexibel zijn. Met olie en vet is de latex wegwerphandschoen echter niet te gebruiken, daarnaast zijn er mensen die te maken hebben met een latexallergie. Voor deze mensen zijn de latexvrije werphandschoenen een betere optie. Latexvrije handschoenen zijn gemaakt van vinyl of nitril.

Nitril wegwerphandschoenen

Nitril wegwerphandschoenen zijn gemaakt vanuit de chemische stof nitril. Ze voelen ongeveer hetzelfde als de latex wegwerphandschoenen. Ze worden vaak als latexvrije handschoenen gebruikt voor wanneer iemand allergisch is voor latex handschoenen. De nitril handschoenen zijn ook iets sterker dan de latex handschoenen, nitril handschoenen scheuren minder snel dan de latex handschoenen. Ook wanneer je moet werken met vet of olie is een wegwerphandschoen van nitril ideaal omdat nitril hiertegen bestand is.

Vinyl wegwerp handschoenen

Handschoenen gemaakt van vinyl zijn over het algemeen goedkoper dan andere wegwerphandschoenen. Vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC. PVC is een goedkoop en eenvoudig te bewerken materiaal, en daarom is PVC een fantastisch materiaal voor het vervaardigen van wegwerphandschoenen. Het materiaal is erg zacht en daarom ook erg comfortabel. Zeker wanneer je de wegwerphandschoenen langere tijd draagt, is dat een groot bijkomend voordeel. Dat de handschoenen zo dun zijn is echter ook de oorzaak van het snelle scheuren van de vinyl handschoenen.

TPE wegwerphandschoenen

TPE wegwerphandschoenen zijn zeer zacht en huidvriendelijk. Ze hebben een goede tastgevoeligheid en zijn bijzonder geschikt voor het hanteren van vettig en olieachtig voedsel. De term TPE staat voor thermoplastische elastomeren – een materiaal met een silicone-achtige kwaliteit.

Gepoederd of poedervrij wat is het beste?

Wat is het verschil tussen de gepoederde wegwerphandschoenen of de ongepoederde wegwerp handschoenen? Het poeder dat op de handschoenen zit is meestal maïszetmeel. Dit zorgt ervoor dat je de wegwerp handschoenen beter aantrekt. Het poeder dient als het ware als een soort smeermiddel. In de medische markt is het dus vooral niet aan te raden om gepoederde wegwerphandschoenen te gebruiken, voor andere organisaties kan het echter erg handig zijn om te kiezen voor gepoederde wegwerphandschoenen. Wanneer je veel tijd kwijt bent aan het aantrekken van de handschoenen is het slimmer om een poedervrije handschoenen te kiezen, die zijn overigens ook gemakkelijk uit te trekken.

Beste Kleurstelling

Zodra het kiezen van het juiste materiaal is afgerond, is het zaak om de kleur te kiezen van de handschoenen. Wegwerp handschoenen zijn  namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en daar zit een reden achter. De meest gebruikte kleuren zijn wit of blauw. Blauwe wegwerphandschoenen worden met name in de voedingsmiddelen en industrie het meest gebruikt. Een blauwe handschoenen in voedsel valt uiteraard nogal op indien deze is verloren geraakt. De zwarte wegwerphandschoenen wordt vooral gebruik door kappers, in de horeca en door tatoeëerders.

Formaat

Daarna dien je nog het juiste formaat te kiezen voor de wegwerp handschoenen. De handschoenen welke wij aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse maten, en met een maattabel voor handschoenen kies je altijd de goede maat! Deze maten zijn: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Andere maten van de handschoenen zijn aangegeven met een getal: van bijvoorbeeld 6 tot 9. Dit formaat geeft ook aan hoe breed de handschoenen zijn. Een 8 heeft een breedte van 8 centimeter bij de handpalm. Wil je dus weten welke maat de wegwerphandschoenen moeten zijn? Meet dan je handpalm op en vanuit de maattabel handschoenen heb je de perfecte maat handschoenen te pakken!

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 892 reviews.