Cirkel puntjes

Beste wegwerp handschoenen

Beste wegwerp handschoenen kopen. Bescherming van uw handen is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van beste wegwerp handschoenen kopen. Wegwerphandschoenen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten beste wegwerphandschoenen kopen? Voor alle soorten wegwerp handschoenen kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment van merken zoals HygoStar en Hygonorm Welke soorten wegwerp handschoenen kunnen we leveren? Wegwerphandschoenen nitril, latex en vinyl maar ook TPE wegwerphandschoenen.

Puntjes raster Hexagons

Op zoek naar beste wegwerphandschoenen maar niet ten koste van de kwaliteit?

Wij bestempelen de Hygostar Safe Light op dit moment als de beste wegwerphandschoenen. Deze sterke handschoenen zijn verkrijgbaar per 100 stuks en kunnen we met korting leveren. De zwarte Hygostar Safe Light handschoenen zijn sterk en poedervrij.

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke handschoenen het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Snelle levering
Staffelkorting
Periodiek inkopen
Klantenkorting