Cirkel puntjes

Bescherming virus corona golf

Hoe bescherm je optimaal tegen een nieuwe corona, COVID of virus golf? Hoe goed ben je deze keer voorbereid? Wat betekenen de varianten voor de pandemie? Een aangepast vaccin?

Iedereen die besmet raakt met het coronavirus heeft grote kans te maken met een variant. De verschillende sub-lijnen hebben met elkaar gemeen dat ze beduidend besmettelijker zijn dan hun voorgangers: het wildtype, alfa, bèta, delta - de varianten die in de eerste jaren van het coronavirus de meeste infecties veroorzaakten, waren niet zo gemakkelijk overdraagbaar.

  • FFP2 medisch chirurgisch mondkapje - veiligheidsbril
  • Beste goedkoopste wegwerphandschoenen - nitril - latex - vinyl - TPE - composteerbaar
  • Plastic schorten - wegwerp overalls - overschoenen
  • Zwart, wit, roze, groen, geel, blauw en wit
  • Kwaliteits beschermingsmiddelen uit voorraad of snel leverbaar
Puntjes raster Hexagons

Beste en goedkoopste bescherming tegen virus

Zoek je de beste chirurgische mondkapjes en wegwerphandschoenen?

Zoek niet verder en kijk op onze website welke virus bescherming tegen een corona virus golf het beste bij je past.

Denk aan virus bescherming met medisch FFP2 masker of mondkapje

Het FFP1/FFP2/FFP3 medische chirurgische masker of mondkapje kan voor de bescherming van zorgverstrekkers (en verzorgend en begeleidend personeel) worden gebruikt wanneer zij in direct contact staan met patiënten met een vermoedelijke of bevestigde besmetting. Denk aan: COVID-19, SARS, MERS, tuberculose, mazelen, varicella, zona. Daarnaast kan in sommige landen zoals Duitsland, Italië, Frankrijk en België dit FFP2 masker verplicht worden gesteld. Zorg dat je altijd de beste mondkapjes bij je hebt!

De optimale bescherming voor een nieuwe virus of corona golf

Op deze site vind je al de benodigde beschermingsmiddelen en wegwerphandschoenen voor een optimale bescherming. Denk hierbij aan: nitril, latex, vinyl en zelfs TPE handschoenen. Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze, paars, rood, groen of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Kortom: Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Ook nog interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen?

2WINS disposables is uw betrouwbare partner voor al uw beste en voordelige vinyl, latex, nitril wegwerphandschoenen en disposable producten en de wegwerp producten zijn goedkoop! Gecertificeerde kwaliteit tegen betaalbare en concurrerende prijzen.

2WINS disposables is gespecialiseerd in diverse soorten, maten en en categorieën handschoenen. De nitrile handschoenen zijn leverbaar in diverse kleuren zoals witte , blauwe , zwarte en roze handschoenen. Er zijn ook nitril handschoenen leverbaar met lange manchet,  Extra Safe of Super High Risk nitril handschoenen zonder rubberversnellers (accelerator free) Ook voor vinyl handschoenen (met lange manchet en geschikt als washandschoen), latex handschoenen, latex High Risk, gepoederde handschoenen of ongepoederde handschoenen kunt u bij ons uitstekend terecht.

Bovendien breiden we constant ons assortiment uit. Daardoor kunnen we nu, rechtstreeks uit voorraad, ook mondmaskers leveren in diverse kleuren zoals witte mondmaskers, blauwe mondmaskers, roze mondmaskers. Haarnetjes in diverse kleuren zoals witte haarnetjes, blauwe haarnetjes, roze haarnetjes en groene haarnetjes, schorten in diverse kleuren zoals witte schorten en blauwe schorten. Maar ook voor mouwovertrekken, celstofdeppers, wegwerpoveralls, overschoenen en laarzen en patiëntenservetten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 914 reviews.