Cirkel puntjes

Allfood nitril handschoenen

Ontdek hier de hoogwaardige Allfood nitril handschoenen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de voedingsindustrie.

Met hun uitstekende eigenschappen op het gebied van bescherming, comfort en hygiëne bieden AllFood nitril handschoenen de perfecte oplossing voor professionele en veilige voedselverwerking. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en toepassingen van deze handschoenen.

  • Allfood handschoenen goedkoopste van Nederland en België - verkrijgbaar in wit blauw en zwart
  • Handschoenen zijn verpakt per 250 stuks - kosten besparing in verpakking en transport
  • Speciaal gecertificeerd voor het verwerken en werken met voedsel - food handschoenen
  • Voorzien van keurmerk om in contact te mogen komen met voedingsmiddelen
  • Nitril wegwerp handschoenen bestand tegen olie en vet
  • Voor de voedsel- en drankenindustrie - keuken - kantine - eetruimtes - voedselproductiefaciliteiten

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

Allfood nitril handschoenen

Waar worden allfood nitrile wegwerphandschoenen gebruikt?

Of je nu een professional in de voedingsindustrie bent of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige handschoenen voor thuisgebruik, je bent op de juiste plek beland. AllFood nitril handschoenen bieden een combinatie van superieure bescherming, ongeëvenaard comfort en uitzonderlijke hygiëne. We nodigen je uit om verder te lezen en te ontdekken waarom deze handschoenen de ideale keuze zijn voor iedereen die betrokken is bij voedselverwerking, van koks tot voedselverpakkers en alles daartussenin.

AllFood nitril handschoenen van Hygonorm, verkrijgbaar bij 2WINS!

Als het gaat om handschoenen voor de voedingsindustrie, is kwaliteit van cruciaal belang. Daarom presenteren we met trots AllFood nitril wegwerphandschoenen, een productlijn van Hygonorm, een vertrouwde naam in de sector. Hygonorm legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid, en AllFood nitril handschoenen zijn daarop geen uitzondering. Bij 2WINS hebben we ervoor gezorgd dat deze hoogwaardige handschoenen gemakkelijk verkrijgbaar zijn, zodat je kunt genieten van de voordelen die ze bieden. AllFood nitril handschoenen zijn de ideale keuze voor professionals in de voedingsindustrie die op zoek zijn naar handschoenen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, comfort en hygiëne. Bij 2WINS hebben we ervoor gezorgd dat deze uitstekende handschoenen gemakkelijk verkrijgbaar zijn, zodat je kunt profiteren van hun voordelen.

AllFood wegwerphandschoenen zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de voedingsindustrie en voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid als ook hygiëne. Ze zijn gemaakt van een lichte kwaliteit nitril. Het is bestand tegen olie en vet en kan daarom speciaal worden gebruikt voor het werken met alle soorten voedsel. Dankzij een gestructureerd oppervlak biedt de wegwerphandschoen een optimale grip. Ze hebben een zeer goede pasvorm en dat zorgt zo voor een zeer goed tastgevoel. Gemaakt van een synthetisch materiaal dat uitstekende eigenschappen combineert om optimale bescherming en comfort te bieden.

Voordelen nitril handschoenen

Een van de belangrijkste voordelen van AllFood nitril handschoenen is dat deze handschoenen gespecialiseerd is in het werken met alle soorten voedsel. Dit zorgt voor een betrouwbare bescherming van de handen tegen mogelijke besmettingen en letsel tijdens het hanteren van voedselproducten. Bovendien zijn ze vrij van latex, waardoor ze een ideale keuze zijn voor mensen met latexallergieën.

Het comfort van de drager staat ook centraal bij AllFood nitril handschoenen. Ze zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid. Met een uitstekende tastgevoeligheid behoud je de controle over je handelingen, wat essentieel is voor nauwkeurig werk in de voedselverwerking.

Hygiëne is een absolute prioriteit in de voedingsindustrie, en AllFood nitril wegwerphandschoenen voldoen aan deze eis. Ze zijn geschikt voor direct contact met voedsel en voldoen aan de HACCP-normen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, blauw maar ook zwart waardoor je gemakkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende werkgebieden of taken, wat de hygiëne verder bevordert.

Bij 2WINS begrijpen we dat het vinden van hoogwaardige handschoenen voor de voedingsindustrie essentieel is voor jouw bedrijf of activiteiten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat AllFood disposable handschoenen van Hygonorm beschikbaar zijn in ons assortiment. Bestel ze eenvoudig online en profiteer van snelle levering, betrouwbare service en bovendien hoogwaardige producten.

Kies voor AllFood nitril handschoenen van Hygonorm, verkrijgbaar bij 2WINS, en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, comfort maar ook hygiëne voor jouw voedselverwerkingsbehoeften. Wij staan klaar om je te voorzien van de beste handschoenen die de voedingsindustrie te bieden heeft. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van AllFood nitril handschoenen.

Wie gebruiken allfood wegwerphandschoenen?

Het toepassingsgebied van AllFood nitril wegwerphandschoenen is voornamelijk gericht op de voedingsindustrie. Ze worden gebruikt door professionals zoals koks, voedselverwerkers, cateraars, bakkers en slagers. AllFood nitril handschoenen bieden bescherming en hygiëne tijdens voedselverwerking, voedselbereiding, hanteren van ingrediënten, verpakken en andere taken waarbij direct contact met voedsel plaatsvindt. Ze zijn geschikt voor gebruik in restaurants, voedselproductiefaciliteiten, bakkerijen, slagerijen maar ook cateringbedrijven, voedseldistributeurs en andere omgevingen waar voedselveiligheid van groot belang is.

Kortom: kies voor AllFood nitril handschoenen van Hygonorm, verkrijgbaar bij 2WINS, en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, comfort en hygiëne voor jouw voedselverwerkingsbehoeften. Ook voor haarnetjes, schorten en overschoenen in alle kleuren en maten.

 

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 911 reviews.