Cirkel puntjes

Goedkoop handschoenen

Goedkoop handschoenen kopen. Bestel bij 2WINS diverse uitvoeringen van medische sterke wegwerphandschoenen voor iedere behandeling. Let op de categorie indeling deze bepaald het optimale kwaliteit- en beschermingsniveau.

Welke soorten handschoenen kan je goedkoop kopen? Nitril - latex - vinyl - composteerbaar - TPE onderzoekshandschoenen. Juiste wegwerphandschoen - klasse, niveau en categorie indeling. Koop bestel maten: XS Extra Small, S Small, M Medium, L Large, XL Extra Large, XXL Extra Extra Large. Kleuren: zwart, wit, blauw, roze, paars lila,mint groen, transparant, rood, geel en zelfs oranje

  • Goedkoop en beste sterke kwaliteit - Voordelige prijs met korting
  • Juiste wegwerphandschoen - klasse, niveau en categorie indeling
  • Nitril - latex - vinyl - composteerbaar - TPE onderzoekshandschoenen
  • Koop bestel maten: XS Extra Small, S Small, M Medium, L Large, XL Extra Large, XXL Extra Extra Large
  • Kleuren: zwart, wit, blauw, roze, paars lila,mint groen, transparant, rood, geel en zelfs oranje
  • Branches: glas en tuinbouw - pedicure - manicure - nagelstyliste - kapper - huisarts - thuiszorg
  • Ziekenhuis - verpleging - veeteelt - EHBO - BHV - Forensisch sporen onderzoek

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

5 mogelijkheden om goedkope kwaliteit handschoenen te kopen tegen de juiste prijs

Artikel over goedkoop handschoenen kopen

Wegwerp of werk handschoenen van nitril, latex, vinyl, composteerbaar en TPE zijn verkrijgbaar in veel verschillende diktes, sterktes en kleuren tegen geweldige prijzen, dus over het algemeen gezien goedkoop. Onze medische onderzoekshandschoenen zijn perfect en zitten ook comfortabel met goede pasvorm. Verkrijgbaar in kleuren: zwart, wit, blauw, roze, paars lila,mint groen, transparant, rood, geel en zelfs oranje. Ook diverse maten: XS Extra Small, S Small, M Medium, L Large, XL Extra Large, XXL Extra Extra Large. Koop of bestel snel met korting en zeer voordelig met behoud van kwaliteit. Voor iedereen de juiste werkhandschoen.

Amazone

Als je op zoek bent naar goedkope handschoenen, dan kijken veel mensen op Amazon of Bol.com. Ze bieden een breed scala aan merken en maten maar welke categorie betreft dit eigenlijk en zijn ze geschikt voor de behandeling?

eBay

Een andere optie is eBay. Het is een prima plek om te winkelen voor gebruikte items. Maar zijn er ook genoeg verkopers die gloednieuwe betaalbare goedkope wegwerphandschoenen verkopen tegen lage prijzen?

Action of Kruidvat

Als je op zoek bent naar iets unieks, ga dan naar de Action, Hema of Kruidvat. Ze bieden wegwerp handschoenen aan per verkochte batch maar controleer goed of deze wel de juiste medische kwaliteitseisen hebben waarvoor je deze wil gebruiken. Per fabricage batch kan de kwaliteit ook nog eens behoorlijk afwijken.

Zalando

Zalando biedt gratis verzending bij bestellingen boven de €100. Dit betekent dat u kunt winkelen zonder u zorgen te hoeven maken over het betalen van extra kosten. Ze hebben alleen geen plastic wegwerphandschoenen van nitril, vinyl of latex.

Marktplaats

Als je op zoek bent naar een koopje, kijk dan gerust even op Markplaats. Uiteraard biedt Marktplaats alleen een platform zonder enige kwaliteit en of merk en levergarantie.

Goedkoop handschoenen kopen bij 2WINS

Bij ons kan je alle gewenste handschoentjes kopen in de desbetreffende kleur, diktes en lengtes, maar ook met de juiste categorie indeling.

Interesse in latex handschoenen, nitril handschoenen, vinyl handschoenen goedkoop?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Kortom blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij als 2wins alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Kortom: Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Ook door een aanmelding voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van leuke wetenswaardigheden. Daarnaast komen hier ook kortingscodes in te staan.

 

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 933 reviews.