Cirkel puntjes

Goedkoopste vinyl handschoenen

Goedkoopste vinyl handschoenen kopen. Bescherming is van groot belang. Daarom kunt u bij 2WINS diverse uitvoeringen van goedkoopste vinyl handschoenen kopen. Vinyl handschoenen hebben we standaard in ons assortiment.

Welke soorten goedkoopste vinyl handschoenen kopen? Voor alle soorten vinyl handschoenen kunt u bij 2WINS terecht. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment lange manchet korte mouw verschillen diktes sterktes Welke soorten vinyl handschoenen kunnen we leveren? Goedkope vinyl handschoenen in handige dispenser en in verschillende diktes.

  • Vinyl handschoenen poedervrij of gepoederd
  • Transparant - blauw - wit - oranje
  • Beste goedkoopste laagste voordelige prijs - met flinke korting
  • Optimale sterke kwaliteit - afhankelijk van categorie indeling
  • Koop bestel veilig online - kappers - zorg - food
  • Maten: XS - S - M - L - XL - XXL en soms zelfs XXXL

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

De beste vinyl wegwerphandschoenen

Op zoek naar goedkoopste vinyl handschoenen maar niet ten koste van de kwaliteit?

Zoek niet verder en kijk verder op onze website welke goedkoopste vinyl handschoenen het beste bij u passen. Door onze jarenlange relatie met fabrikanten in binnen- en buitenland zijn we in staat u de scherpste prijs in Nederland en België te kunnen aanbieden. Ook verkrijgbaar in de maten: XS – S – M – L – XL – XXL. Daarnaast zijn allerlei kleuren leverbaar: Transparantwitblauw en zelfs oranje.

Wat is het verschil tussen vinyl- en latexhandschoenen?

Latexhandschoenen zijn gemaakt van caoutchouc, een natuurlijk product van de rubberboom, terwijl vinylhandschoenen zijn gemaakt van synthetische grondstoffen (voornamelijk PVC – polyvinylchloride en DINP-ftalaten, die het plastic zacht en kneedbaar maken).

Ook nog interesse in goedkoopste latex handschoenen, nitril handschoenen of TPE handschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 3o cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze maar ook paars of toch liever een andere kleur?

Wij als 2wins kunnen alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Kortom: Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Bovendien vermelden we ook andere leuk en interessante wetenswaardigheden.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 933 reviews.