Cirkel puntjes

Zwarte wegwerphandschoen

Wat zijn de beste zwarte wegwerphandschoenen? Zwarte wegwerphandschoenen zijn er in verschillende maten en soorten: XS - S- M - L - XL in Nitril, latex, rubber, plastic, vinyl en synthetisch.

Zwarte geeft een exclusieve uitstraling en uiteraard verbergt deze handschoen ongewenste resten bloed en inkt. Daarom tref je naast de kleur blauw deze onderzoekshandschoen aan bij tatoeëerders, PMU, horeca, kappers, keuken, slagerijen, catering, garages, voedsel verwerking, piercingsstudio's, schoonheidssalons, foodtruck, vismarkt, EHBO, politie, brow bar, massage, verzorging, wellness en hotel

  • Beste goedkope wegwerphandschoenen
  • Voordelige nitril, vinyl, latex en TPE handschoenen
  • Alle maten XS, S, M, L, XL en XXL leverbaar
  • Kleuren: zwart - blauw - wit- roze - lila paars - mint groen - rood - oranje
  • Goede service en gratis advies

Enkele uitgelichte producten

Puntjes raster Hexagons

De beste zwarte wegwerphandschoen

Waarom gebruiken koks zwarte handschoenen?

Om de handen te beschermen tegen azijn of andere agressieve vloeistoffen gebruikt de kok de zwarte wegwerphandschoen: bij het hanteren van peper of chili, ook bij het snijden van uien of knoflook.

Zijn nitril handschoenen voedselveilig?

In de voedingsindustrie en in de horeca worden in principe alleen wegwerphandschoenen van nitril aanbevolen. Want nitril handschoenen zijn zeer goed bestand tegen oliën en vetten en kunnen daarom ook worden gebruikt bij het hanteren van vette voedingsmiddelen.

Welke tattoo handschoenen?

Tatoeagehandschoenen van latex zijn meestal de eerste keuze als beschermende handschoenen voor cosmetische behandelingen of tatoeages. Latexhandschoenen bieden een hoge mate van robuustheid en duurzaamheid. Ze voldoen daarom ook aan de mechanische eisen en overtuigen door hun extreem hoge elasticiteit

Naast de zwarte wegwerphandschoen ook nog interesse in latex onderzoekshandschoenen, nitril wegwerphandschoenen, vinyl werkhandschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting