Cirkel puntjes

Tuinbouw glastuinbouw

Handschoenen voor tuinbouw glastuinbouw Ben je werkzaam in de tuinbouw en glastuinbouw Westland dan heb je vast wel eens gehoord van de behoefte aan goedkope handschoenen, haarnetjes, mouwovertrekken en speciale jassen of schorten.

Volgens tomaten experts: Als er virussen in zaden worden gevonden, kan het virus worden bestreden door de zaad van binnenuit te desinfecteren. Echter bij planten gaat dit niet meer. Er wordt geprobeerd om resistent materiaal voor tomatenplanten te ontwikkelen.

  • Goedkope rubber, vinyl of latex wegwerphandschoenen
  • Beste nitril handschoenen - maten XS,S,M,L en XL
  • Uit voorraad leverbaar - Koop direct!
  • Sterke plastic wegwerpschorten en wegwerp haarnetjes
  • Kleuren: Blauw, wit, zwart, paars lila, mint groen, geel, rood en roze
Puntjes raster Hexagons

Tuinbouw glastuinbow

Tuinbouw glastuinbouw en virusverspreiding

In de tuinbouw en glastuinbouw is er een behoefte aan strikte bedrijfshygiëne en waakzaamheid dat het virus niet van kas op kas wordt overgedragen. Iedereen die in een kas komt, moet wegwerphandschoenen dragen en ook haarnetjes en speciale jassen of schorten. Tomatenvruchten van buiten mogen in geen enkele kas toegelaten worden. Stel dat dit vruchtje besmet is en er komt een klein beetje sap op de grond terecht, zit het virus daarna door de hele kas. (aldus Syngenta)

Niet alleen mensen, ook planten kunnen last hebben van een calciumtekort.

Paprika’s en tomaten krijgen er bruine vlekken van. Kun je de groenten nog eten? Veel hobbytuinders telen in de zomer tomaten. Het kan voorkomen dat er donkerbruine tot grijze waterige vlekken op de groenten ontstaan.

Deze aandoening wordt veroorzaakt door calciumgebrek en wordt bloesemrot genoemd. Paprika’s kunnen ook worden aangetast door deze stofwisselingsziekte. Bovendien zijn de jonge bladeren van beide planten vervormd en veroorzaken groeiachterstand.

Hoe en waarom het calciumtekort ontstaat, is nog niet precies betekend. We weten echter dat de symptomen vaak optreden in jaren met wisselvallig weer – d.w.z. wanneer het afwisselend warm en koud is, of droog en nat – en met onregelmatige watertoevoer.

Het goede nieuws: de vruchten zijn veilig om te eten. Je hoeft alleen de getroffen gebieden af ​​te snijden.

2WINS heeft voor tuinbouw en glastuinbouw de juiste handschoenen en disposables! Vraag vrijblijvend informatie aan via info@2wins.eu of bel naar 077 – 77 03 018.

Tuinbouw Glastuinbouw tomaten ook hobbymatig

Verse tomaten zijn een traktatie. Als ze uit eigen teelt komen, smaken ze dubbel zo lekker, omdat de tuinier zeker weet dat ze niet genetisch gemodificeerd of zelfs maar bestraald zijn. Een eigen tuin is niet per se nodig, want ook op het balkon en terras kunnen tomatenplanten gekweekt worden. Om ervoor te zorgen dat de hobbytuinier slaagt in het zaaien en verzorgen, moet u het volgende advies in acht nemen.

Tomatenzaden geven de voorkeur aan een lichte standplaats die beschut is tegen tocht. Aangezien het zaaien meestal tegen het einde van februari plaatsvindt, is het zinvol om de zaden van de gewenste tomatenrassen uiterlijk in het begin tot het midden van de maand te kopen, omdat sommige van de meest populaire rassen snel uitverkocht zijn. Omdat tomaten veel licht nodig hebben, is het raam een ​​ideale locatie voor de teelt. Een gebrek aan licht bij jonge tomatenplanten zorgt ervoor dat de scheuten verwelken. Dit betekent dat zich alleen zwakke, broze stengels vormen, bedekt met kleine, nietige bladeren.

Wat zijn disposables?

De meeste disposables zijn voor éénmalig gebruik. Voor iedere disposables bent u bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreid assortiment bestaat uit: wegwerp schorten, overschoenen, mouwovertrekken, overlaarzen, handschoenen, spatels, haarnetjes, mondmaskers, mondkapjes. Vind je het gewenste product niet terug op onze site? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om vrijwel alle soorten en/of kleuren disposables snel te leveren.

Ook nog interesse in latex onderzoekhandschoenen, nitril wegwerp handschoenen, vinyl werkhandschoenen?

Gepoederd of poedervrij? Lange manchet van 30 cm, 40 cm of de standaard 24 cm? Blauw, wit, zwart, roze of toch liever een andere kleur?

Bovendien kunnen wij alle disposable handschoenen leveren. Staat de gewenste handschoen niet op onze website vermeld, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 077-77 03 018, via Whatsapp: 06-38 28 78 55  of via e-mail: info@2wins.eu

Like ons op facebook of volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Ook nog interesse in onze nieuwsbrief? Koop onze artikelen of producten en meld je aan tijdens dit proces. Daarnaast willen we ook kortingsacties met bijbehorende codes hierin vermelden. Ook voor andere disposables.

Mondmasker blauw

Laat ons je helpen aan het juiste product voor de juiste prijs!

Heb je onze hulp nodig bij het zoeken van het juiste product? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groothandelsprijs
Snel geleverd
Goedkoop inkopen
Korting
De waardering van www.2wins.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 892 reviews.